nieuws

Sloten snel te plaatsen

bouwbreed Premium

Het infrezen van een slotkast hoeft slechts een paar minuten in beslag te nemen. Op de stand van Handelsmaatschappij Boumans Benschop BV is te zien hoe dat verloopt.

Het bedrijf heeft voor deze bewerking een apart infreesapparaat ontwikkeld, in combinatie met een stelsel van sjablonen.

De HVB 5000-set vormt een aanvulling op het reeds bestaande programma aan infreessystemen die het bedrijf uit Benschop levert. Daarmee was het al mogelijk om snel scharnieren in te frezen. Tevens is het HMB 3000-systeem te verkrijgen voor het frezen van slotplaten, kruk- en cilindergaten en sluitplaten. De familie Bouman is ervan overtuigd dat met de systemen een deur in enkele minuten valt af te hangen, compleet met slot en sluitplaat.

Marijkehal stand 1095

Reageer op dit artikel