nieuws

RBB-verbreedt dakproduktenassortiment

bouwbreed Premium

RBB heeft in verband met het Bouwbesluit een aantal noviteiten ontwikkeld en verbeteringen uitgevoerd inzake dakvoorzieningen. Zo heeft het bedrijf uit Montfoort het ‘RBB Kombi-Dakvoetprofiel’ ontwikkeld. Het Kombi-Dakvoetprofiel is gemaakt van polyethyleen. Het is ongeveer in mei te leveren in het zwart en in de kleur rood.

Met behulp van een handig kliksysteem is een wering op het profiel aan te brengen te gen vogels, ratten en muizen.

Het dakvoetprofiel heeft een lengte van een meter en is met behulp van een kliksysteem aan elkaar te koppelen. Van hetzelfde materiaal is tevens de RBB vogel-muisschroot ontwikeld. Deze is toe te passen bij dakvoet- en kilgootafwerking tegen toegang van vogels, muizen en dergelijke onder de dakpannen. Deze is on geveer vanaf juni te leveren.

Verder heeft het bedrijf voor vele dakafdichtingswerkzaamheden de RBB Wakaflex op de markt gebracht. Het is gemaakt van polyisobutyleen (pib) met een wapening van aluminiumgaas. Het geheel is voorzien van een plakstrook.

De pib blijft ook onder invloed van uv-stralen elastisch.

De plakrollen zijn te leveren met een breedte van 280 mm en in een lengte van 5 tot 10 meter.

Reageer op dit artikel