nieuws

Polyplus heeft polyester V-goot ontwikkeld

bouwbreed

Polyplus heeft zijn met glasvezel versterkte polyestergoten uitgebreid met een V-dakgoot.

V-goot sterk en doeltreffend.

De goot is naadloos te leveren tot een lengte van maximaal 13 meter. Ze zijn standaard grijs of wit. Andere kleuren zijn echter mogelijk. De binnengootkant is maximaal 250 mm hoog en 400 mm breed en de buitengootmaten zijn respectievelijk maximaal 340 mm hoog en 480 mm breed.

De goot is door zijn betrekkelijk lichte gewicht en constructie snel aan te brengen. Hij is verder goed te belopen en kan tegen een stootje bij het plaatsen van een ladder. Daartoe is hij aan de bovenzijde afgewerkt met een aluminium afdekprofiel. De gootmaten zijn eenvoudig aan te passen aan de variabele dikten van de daken in verband met eventueel toegepaste dakisolatieplaten. Hij vergt nauwelijks De versterkte polyestergoot van Polyplus Kunststoffen BV te Assen is zowel geschikt voor nieuwbouwwoningen als voor renovatiepoen.

Reageer op dit artikel