nieuws

Opnieuw uitstel voor BBB bij suppleties in Noord-Holland

bouwbreed Premium

Het Nederlands-Duitse baggerbedrijf BBB heeft bij Rijkswaterstaat opnieuw uitstel aangevraagd voor de door het bedrijf uit te voeren baggerwerkzaamheden. Het gaat om zandsuppleties aan het Noordzeestrand nabij Den Helder.

Als gevolg van de storm is het bedrijf niet in staat de klus voor 7 februari te klaren. Wanneer het bedrijf klaar denkt te zijn met de werkzaamheden is volgens een woordvoerder niet te zeggen. “We hebben net een paar weken van storm en ellende achter de rug.” Het bedrijf zegt verder te

wachten een vervolgopdracht van Rijkswaterstaat te krijgen voor het suppleren van in de afgelopen weken afgeslagen kust. “In dat geval zal de oplevering naar een nog latere datum worden verschoven.”

Reageer op dit artikel