nieuws

Nooteboom Eurotrailer in lage uitvoering

bouwbreed

Koninklijke Nooteboom Trailers BV te Wijchen heeft de succesvolle serie uitschuifbare Eurodiepladers uitgebreid met een zeer lage uitvoering.

Zo heeft deze nieuwe Eurodieplader in de wielkuilen een vrije hoogte van slechts 14 cm die bij het laden kan worden teruggebracht tot 6 cm.

Met deze diepladervariant zijn nu drie specifieke toepassingen mogelijk. Voor het transport van volumineuze kisten kan er met behulp van licht hanteerbare hardhouten vulblokken een platte laadvloer ontstaan die een vrije hoogte heeft van 43 cm. Door het verwijderen van de vulblokken ontstaat een verlaagd vloergedeelte met een laadvlak dat geschikt is voor het transport van rupsvoertuigen. De vrije hoogte bedraagt dan 28 cm.

Door nu ook nog de vulblokken uit de wielkuilen te verwijderen ontstaat een laadvlak met een vrije hoogte in de wielkuilen van 14 cm dat geschikt is voor het vervoer van zeer hoge wielvoertuigen.

De Eurodieplader is volgens de laatste Europese wettelijke voorschriften ontworpen zodat de transportondernemer gebruik kan maken van de lokaal geldende ontheffingen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels