nieuws

Meva laat nieuwe bekistingen zien

bouwbreed Premium

Tijdens de Bouwbeurs laat Meva Bekistingssystemen te Lopik de recentelijk aan zijn programma toegevoegde bekistingsprodukten zien. Het zijn de CaroS en CaroA kolombekisting, de KLK-230 klimsteiger, de steunbok STB-450 en het MevaDec vloerbekistingssysteem. De Caro kolombekisting is traploos verstelbaar tot een hoogte van 7,5 m en is met een nauwkeurigheid van 0,1 mm te stellen. De KLK klimsteiger kan per bouwlaag een hoogte van 7,5 meter aan en biedt 0,7 meter werkruimte voor het bijwerken van beton en bekisting.

Voor het eenzijdig storten van wanden levert Meva steunbokken van de serie STB. Met gebruik van opzetstukken en Triplex SB630 schoren is een hoogte van maximaal 9 m.

haalbaar. De vloerbekisting tenslotte biedt de mogelijkheid om in twee richtingen te bekisten. De basis is een valkopsysteem met aluminium hoofddragers en elementen. Er is de keus tussen hoofddragers en nevendragers of hoofddragers en tussenliggers (beide met of zonder valkop) met bekistingsplaat voor schoonwerk. In plaats van de beplating is er de mogelijkheid van tafel-elementen.

Bernhardhal-stand 1112 Steunbok STB-450 met twee opzetstukken en een Triplex schoor, hoogte 7,5 m.

Reageer op dit artikel