nieuws

Met vademecum valt gedetailleerd te calculeren

bouwbreed Premium

Bij het gebruik van het Calculatie Vademecum Kleinbouw valt inmiddels meer gevarieerd te begroten. Daarvoor heeft uitgeverij QP-Media uit Arnhem een verfijning in de drie calculatiehandboeken aangebracht. Tot voor kort bestond de mogelijkheid te begroten met vierkante-meterprijzen die wel per regio waren gespecificeerd. Nu is er onderscheid gemaakt in materiaalkosten en calculatienormen voor het arbeidsloon. In de laatste gegevens is wederom het onderscheid per regio (totaal vijf) opgenomen.

In de drie banden van het losbladige systeem is onderscheid gemaakt tussen nieuwbouw, verbouwen en uitbreiden en onderhoud en herstel. Gebruikers hebben de mogelijkheid om via een abonnement tussentijdse wijzigingen te ontvangen.

Bernhardhal entreegang

Reageer op dit artikel