nieuws

Kampioenen oefenen onder stress

bouwbreed

Wilbert Havedil (rechts) en Karel Adams laten beursbezoekers zien hoe de besten van ons land metselen en tegelzetten. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Beamix Mortelprodukten BV heeft het bedrijf uit Eindhoven de drie beste tegelzetters en metse laars van ons land uitgenodigd om op de beurs een demonstratie van hun ke te geven. Het betekent een week oefenen onder de stress van het drukke beursbezoek. De geselecteerde jongens bereiden zich op deze manier voor op de nationale eindstrijd die eind maart plaatsvindt. De uitkomst daarvan bepaalt welke twee in oktober naar de Beroepen Olympiade in Taiwan worden uitgezonden. Tijdens de beurs krijgen ze begeleiding van de heer Th.G. Bakkum, consulent voor deze twee vakgebieden bij de Stichting Vak opleiding Bouwbedrijf. Hij gaat in oktober in iedere geval naar de internationale wedstrijden, als jurylid voor het onderdeel tegelzetten.

Bernhardhal-stand 4130

Reageer op dit artikel