nieuws

Houtkonstruktie ‘zelfstandig’ op Bouwbeurs

bouwbreed

De ‘Houtkonstruktie Nederland’ BV presenteert zich zelfstandig op de Bouwbeurs’93.

De groep maakt deel uit van de Houtgroep Nederland NV, met vestigingen in Groningen, Heerenveen en onlangs Dieren, door de overname van Groeneboom.

Het leveringsprogramma van Houtkonstruktie Nederland omvat onder andere een scharnierdakelement voor de prefabbouw, binnenspouwbladen, vloer- en gevelelementen, spanten en spantwanden. Om kort te gaan een compleet bouwpakket van geprefabriceerde elementen.

Philips Verder kan door Houtkonstruktie te Heerenveen, in veel opzichten aan de wens van de opdrachtgever tegemoet worden gekomen. Behalve dat de ze deze geprefabriceerde elementen levert, kan de ‘Houtkonstruktie

ook speciale houtconstructies verzorgen. Dat heeft ze onlangs bewezen door het construeren van de vloeren voor een reizende tentoonstelling van Philips genaamd, ‘Philips in motion’.

Bliksemsnel Houtkonstruktie moest in korte tijd cirkelvormige ingewikkeld geconstrueerde vloeren opleveren. Kenmerkend voor de BV is, dat ze bliksemsnel op situaties kan inhaken. Door de nauwe band met de voornoemde Houtgroep Nederland NV zijn tevens vlotte leveranties van plaatmaterialen, metselprofielen, spiltrappen, deuren enzovoorts, volgens het bedrijf gewaarborgd.

Irenehal-stand 6044

Reageer op dit artikel