nieuws

Hertel dicht dak Hilton hotel in Addis Abeba

bouwbreed

Hertel toont op de beurs zijn uitgebreide produktenprogramma voor de industrie en de bouw. Hieronder valt ook het Hertalan EPDM-rubber.

Het bedrijf heeft 10 februari de opdracht gekregen om met dit rubber het dak van de Garden Wing van het Addis Abeba Hilton Hotel in Etiopie te renoveren. De renovatie heeft een totale omvang van ruim 6000 m2. Deze wordt uitgevoerd met prefab membranen van een dikte van 1,2 mm. Deze banen worden daarna voorzien van een geballaste grindlaag en tegels. Het bedrijf Hertel BV te Kampen moest concurreren met twee grote Amerikaanse bitumenproducenten.

“Dank zij de lange levensduur van ons materiaal, de ‘highperformance en de hoogwaardigheid van Hertalan hebben wij deze opdracht in de wacht gesleept” , aldus ir. W.H.L. Fokkema van het bedrijf. Ook zijn volgens hem de goede technische adviezen en ondersteuning in het offertestadium en de ‘on-site ondersteuning van doorslaggevende betekenis geweest.

Belangstelling Het po heeft grote belangstelling van onder andere de technische departementen van de Etiopische overheid, de OAS, de Wereldbank en de Verenigde Naties, afdeling Afrikaanse Zaken, met de hoofdzetel in Addis Abeba. De werkzaamheden zullen in mei en juni plaatsvinden voordat de grote regenperiode in juli en augustus begint. Dan valt daar meer dan 1300 mm per jaar.

Irenehal-stand 1092

Reageer op dit artikel