nieuws

Forbo-prijs voor ontwerp Ineke Hans

bouwbreed Premium

Architect Carel Weeber heeft het op de Bouwbeurs in Utrecht maar druk. Inleiding verzorgen op het symposium over binnensteden, Cobouw Award uitreiken en de winnaar van de Forbo-ontwerpprijsvraag ‘De vloer is de spiegel van uw vloer’ huldigen.

Die prijs werd gewonnen door Ineke Hans met het ontwerp ‘Klara. In de stand van Forbo werd haar donderdag door Weeber 4000 ecu overhandigd.

De jury meende dat het winnende ontwerp uitblinkt in originaliteit en zich kenmerkt door een juiste toepassing van het linoleumprodukt Marmoleum. Materiaal en verwerkingstechnieken worden op een bijzonder goede wijze toegepast.

De rust die van het ontwerp uitgaat maakt het multifunctioneel toepasbaar in zowel woon- als werksituaties.

Reageer op dit artikel