nieuws

Flexion zweert bij snelheid

bouwbreed Premium

Flexon brengt op de Bouwbeurs drie ‘snelle noviteiten’.

Dat snelle slaat dan op de vlotte manier waarop de sectional- en roldeuren opengaan en sluiten. Het neusje van de zalm in de categorie snelle roldeuren is de Flexion Speed Master 1600 HD bedrijfsdeur. Met een openingssnelheid van 1,6 meter per seconde en een uitgekiend besturingssysteem wordt aan deze kwalificatie vorm gegeven. De heftruck ziet niet eens kans de deur te rammen. De deur heeft geen balanceersysteem, dus geen torsieveren. Hij is als binnen- en buitendeur te gebruiken. Het bedrijf beschikt verder over de Flexion ISO Master, een sectional deur, die vier tot vijf maal sneller opent en sluit dan een conventionele sectionaldeur. De energiebesparing door een verminderd verlies van warmte is daardoor evenredig. Een daaruit voortspruitend voordeel is tevens, dat het binnenklimaat constanter blijft, wat als aangenaam wordt ervaren. Het bedrijf Flexion BV te Roermond toont tevens de Flexion Speed Roller L 1000 E, die eveneens door zijn snelheid en trefzekere werking een goed alternatief is voor gebruikelijke tocht- en strokendeuren in binnenruimten van fabriekshallen en bedrijven. Het bedrijf is verder van mening, dat de goede prijskwaliteitsverhouding deze flexibele scheiding, binnen het bereik van veel bedrijven brengt. De roldeur kost namelijk ongeveer f.6000.

Heftruck slaagt er niet in de sectional ISO-Master te rammen.

Margriethal-stand 3122

Reageer op dit artikel