nieuws

Fabrikanten ontvangen GIveg-merk

bouwbreed Premium

Vanmiddag zal Gastec, Nederlands Centrum voor Gastechnologie, de eerste Giveg-merken verlenen aan drie fabrikanten van gasdichte afvoersystemen. De drie bedrijven die het certificaat op de beurs krijgen overhandigd zijn Metaalwarenfabriek Burgerhoudt & Zn bv, Cox Geelen BV en Muelink & Grol BV.

Deze drie fanbrikanten mogen nu als eerste in Nederland het door Gastec verleende Givegmerk voeren op gasdichte afvoerpijpen en hulpstukken uit dikwandig aluminium. Dit betekent dat de betreffende produkten voldoen aan de keuringseisen voor afmetingen, materialen, constructie en doelmatigheid. Hiermee is een goed en snel monteerbaar gasafvoersysteem gecertificeerd voor de bouw- en installatiebranche.

Gastec is als certificatie-instelling ondermeer houder van het Giveg-merk, het Gaskeurmerk, het Giveg-HR-merk en het Gaskeur voor schonere verbranding.

Reageer op dit artikel