nieuws

Expositie van herinrichting Museumplein

bouwbreed

De schetsen voor de herinrich ting van het Museumplein in Amsterdam worden vanaf vanmiddag tentoongesteld in het stadsdeelkantoor. De Deense landschapsarchitect Sven-Ingvar Andersson heeft zijn ontwerp, samen met de co-architect Stefan Gall, in het stadsdeelkantoor van AmsterdamZuid gepresenteerd. De nu gemaakte schetsen moeten leiden tot een door Andersson te ontwerpen masterplan voor het plein.

Tevens wordt de keuze voor een ontwikteam van de ondergrondse parkeergarage bekend gemaakt, waarvoor de deelraad eerder gegadigden selecteerde en om een uitgewerkt voorstel vroeg.

De expositie wordt vanmiddag om 4 uur geopend en is tot 19 maart op werkdagen van 10 tot 17 uur geopend en morgen, 6 en 13 maart van 10 tot 16 uur in het stadsdeelkantoor van Amsterdam-Zuid, Koninginneweg 1 op de hoek van de Van Eeghenstraat.

Reageer op dit artikel