nieuws

Entreemat absorbeert vuil

bouwbreed

Technisch bureau Merford introduceert op de bouwbeurs zijn Emco entreematten, een energiebesparende convectorput Emcotherm en een zwembadrooster. De entreematten bestaan uit aluminiumprofielen, waarin ruwharige tapijtstroken zijn op te nemen, die daardoor eenvoudig zijn te vervangen, ook indien ze in rubberstroken zijn aangebracht. Voor grove vuilverwijdering is ook te kiezen voor extra schraap- en borstelstrips tussen de aluminiumprofielen. Vuil en steenjes vallen tussen de profielen door en blijven niet op de mat liggen.

Als alternatief voor de tradi tionele convectorput presenteert het bedrijf uit Gorinchem zijn energiebesparende convectorput. Deze heeft een inbouwhoogte van 106 mm.

Voor de afdekking wordt gebruik gemaakt van een op te rollen rooster, het zogenaamde Emco Roll-Rost rooster. Dit rooster is in diverse materialen en kleuren te leveren. Vervolgens heeft het bedrijf een zwembadrooster van slagvast PVC met een antislipprofiel.

Deze dient als afdekking van de overstroomgoten in zwembaden. Ook deze is in verschillende kleuren te leveren.

Julianahal-Stand 1051

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels