nieuws

Droge mortel te mengen tot op 60 meter van de silo

bouwbreed

Tijdens de Bouwbeurs introduceert Beamix Mortelprodukten BV te Eindhoven een aantal noviteiten. De meest recente ontwikkeling is het pneumatisch transportsysteem (PTS), dat het mogelijk maakt om droge mortel te mengen op een afstand van maximaal 60 meter van de silo. Dit systeem is vooral aantrekkelijk op krappe bouwplaatsen. De mortel kan met een verplaatsbare menger op elke gewenste plaats aangemaakt worden, ook op verdiepingen of in kelders.

Daarnaast heeft Beamix een volledig nieuwe generatie metselmortels ontwikkeld. De mortels zijn geschikt voor constructief metselwerk. Ze zijn verdeeld in drie groepen:voor sterk zuigende, normaal en niet zuigende stenen. Volgens Beamix biedt de nieuwe metselmortel een beter resultaat met dezelfde inspanningen.

Beamix introduceert ook voegmortels in tien kleuren en een nieuwe kalkstucmortel.

Bernhardhal-stand 4130

Reageer op dit artikel