nieuws

Conrockpanelen gemakkelijk bij gevelbekleding

bouwbreed

J.J.Krens introduceert op de Bouwbeurs zijn Conrock-panelen. Dit zijn steenwol-sandwichpanelen voor gevelbekleding. De steenwol zit daartoe strak opgesloten in een aluminium of staalplaten omhulsel.

Met het paneel zijn zowel scherpe als gebogen hoekoplossingen te realiseren. Tevens zijn er gebogen gevels mee te bekleden. Voor deze panelen heeft het bedrijf te Emmeloord onlangs een nieuwe produktielijn opgezet. Het eigen kantoor van het bedrijf is geheel gebouwd met behulp van de Conrock sandwichpanelen. Het is ontworpen door architect J.

Brouwer, die zich sterk maakt voor niet traditionele bouwmethoden en bouwprodukten. De brandwerendheid van de panelen bedraagt een uur. De werkende breedte van de sandwichpanelen ke varieren van 550 mm tot en met 1215 mm afhankelijk van het type paneel. De panelen zijn blind te bevestigen. Ze zijn behalve goed brandwerend tevens onderhoudsarm, geluid- en thermisch isolerend, alsmede lucht- en regendicht.

Irenehal-stand 4030 Een paar willekeurige bekledingoplossingen.

Reageer op dit artikel