nieuws

CFB vraagt uitstel van betaling

bouwbreed

CFB BV in Bladel, producent van de ‘Mobicab’semi-permanente eenheden voor tijdelijke huisvesting, heeft uitstel van betaling aangevraagd. Na een overname medio 1991 heeft de onderneming,ingegeven door een zeer positieve vraag, in hoog tempo haar financiele verplichtingen afgelost. Als gevolg van de stagnerende economische ontwikkelingen gaf de tweede helft van 1992 een scherpe daling van vraag en marge zien.

Hoewel de orderportefeuille inmidddels weer is aangevuld, hebben de tegenvallende resultaten over de tweede helft 1992 de liquiditeitspositie zo aangetast dat voor de continuiteit moest worden gevreesd.

Het nu opgestelde reddingsplan voorziet in een vesterviging van de financiele positie.

Als bewindvoerder treedt op mr. Schaeke te Eersel.

Reageer op dit artikel