nieuws

Woningen naar Zweeds model in Oudwoude

bouwbreed

In het Friese Oudwoude komen 59 woningen naar Zweeds model. Het gaat om te verkopen vakantiewoningen, nagenoeg allemaal aan het water, in recreatiepark Beltjseblom. Met het po van Herbers Interselling Groep uit Musselkanaal is in totaal een investering van f.11 miljoen gemoeid.

Voor de ontwikkeling van het po werkt Herbers Interselling Groep nauw samen met Zweeds Home Nederland uit het Friese Ter Idzard. Dit bouwbedrijf maakt grotendeels gebruik van materialen die rechtstreeks vanuit Zweden worden betrokken.

Zweeds Home Nederland neemt het grootste deel van de bouw voor haar rekening. Het park is ontworpen door architect M. Zeelenberg uit Ouddorp.

Er worden vier verschillende modellen woningen aangeboden. Toekomstige eigenaren ke echter ook met een eigen model komen, mits er sprake is van de, door veel gebruik van hout gekenmerkte, Zweedse stijl.

Reageer op dit artikel