nieuws

Wemar bevestigt succes Hout’92

bouwbreed

Een onderzoek door Wemar Marktonderzoek te Rotterdam heeft aangetoond dat de vakbeurs Hout’92 in Ahoy te Rotterdam, die door Intradex was georganiseerd, heel positief is beoordeeld. De resultaten zijn neergelegd in twee rapporten namelijk Publieksonderzoek en Exposantenonderzoek.

Van de bezoekers beoordeelden 86% de beurs goed tot zeer goed en bij de exposanten was dit percentage 85%. Alhoewel door 68% van de bezoekers werd aangegeven, dat ze slechts ter orientatie kwamen werd desalniettemin door 54% van de exposanten orders geboekt. Binnen een maand na de beurs is dit percentage opgelopen tot 79%. De bezoekers waren “uit het vak”:56% van hen had de afgelopen twee jaar geen andere beurs bezocht.

Verder had 82% van de bezoekers stem in de koopbeslissing.

Reageer op dit artikel