nieuws

‘Vertrek van Heerma komt in zicht’

bouwbreed

“Het moment dat staatssecretaris Heerma vertrekt is dichterbij dan wij ons realiseren.” Aldus prof. dr. ir. H. Priemus gisteren in Utrecht op de gezamenlijke seminars van OTB, SEV en de RPD. Priemus ging in zijn inleiding in op de volkshuisvesting na Heerma. Dat dit misschien iets te voorbarig is werd door hem bevestigd.

“Maar” , zo wierp Priemus tegen “de landelijke verkiezingen naderen en het DGVH houdt over de hele linie uitverkoop van personeel. Per personeelslid is de kwaliteitskaart opgemaakt en vele honderden medewerkers weten dat als er al een toekomst voor hen is weggelegd, die toekomst buiten het DGVH ligt.”

“Heerma’, vervolgde Priemus “heeft in vele opzichten steeds het goede voorbeeld gegeven. Ik ga er vanuit dat ook voor hem de kwaliteitskaart is opgesteld en dat de conclusie luidt dat na 1994 zijn toekomst elders ligt.”

Reageer op dit artikel