nieuws

Schuifdeur krijgt prefab omkasting

bouwbreed

Tijdens BAU93 liet Brandt Handelskontor GmbH te Hannover een noviteit zien op het gebied van deuren. Het is de ‘Pocket’-schuifdeur, die wordt geleverd met een prefab omkasting van verzinkt staal (dikte 0,7 mm). De omkasting kan worden opgenomen in een wand en is gereed voor afwerking met pleisterwerk. De deur leent zich dan ook goed voor gebruik bij renovatie. De breedte van de omkasting is 145 mm, na het aanbrengen van een pleisterlaag van 15 mm aan weerszijden. Het geheel is geschikt voor deuren met een breedte tot 985 mm.

De Pocket-schuifdeur is ook bestemd voor export naar Nederland. Een andere specialiteit in het programma van Brandt is de ‘Biplan’-vouwdeur. In gevouwen toestand steekt deze deur aan beide zijden van het kozijn uit. Een nieuwe versie van de vouwdeur is de ‘Renoplan’, die op maat wordt geleverd voor renovatie.

Deze deur steekt slechts aan een zijde uit. Het is als het ware een normale deur, die op de helft van de breedte scharniert.

Reageer op dit artikel