nieuws

Diamantboor van Black & Dekker

bouwbreed

De Diamant-1 boormachine van Black en Dekker is te gebruiken voor boorwerk in steenachtige en betonnen dragers met behulp van diamantboorkronen. Het boorbereik van deze nieuwe machine reikt van diameter 32 tot diameter 122 mm. Voor de afstemming van de machine op de aard van het te boren materiaal en te maken boring biedt de machine keuze uit een tweetal mechanische versnellingen in combinatie met een electronische traploze toerentalregeling van 0 – 1700 en van 0 – 3000 maximaal .

De Diamant-1 1300 Watt sterke elektromotor is gekoppeld op een door middel van oliebad gesmeerde tandwielkast. Een slipkoppeling op de aandrijfspindel voorkomt mechanische overbelasting van de machine.

Het gewicht van de boormachine exclusief boorkroon bedraagt 5,7 kg.

Black en Dekker diamantboormachine Diamant-1.

Reageer op dit artikel