nieuws

Bouwvakbeurs is met ruim 408 exposanten groeiende

bouwbreed

De 33e Nederlandse Bouwvakbeurs wordt dit jaar van 11 tot en met 16 januari gehouden in de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren. Verdeeld over zeven hallen en het buitenterrein is wederom alles wat maar met de bouwnijverheid te maken heeft onder een dak samengebracht. Aan de vakbeurs nemen dit jaar 408 exposanten uit binnen- en buitenland deel.

De beurs beslaat in totaal een oppervlakte van zon slordige 42000m2.

Er staan ook dit jaar weer symposia op het programma.

Zo is er op dinsdag 12 januari in samenwerking met de Vereniging Integrale Biologische Architectuur (VIBA) een dag rond het centrale thema ‘Milieubewust Bouwen en Wonen’ op touw gezet. Diverse sprekers van zowel de kant van de overheid als het bedrijfsleven zullen hun visie op dit thema geven. De themadag begint om tien uur.

In samenwerking met het -VNVCF heeft dezelfde dag een symposium plaats onder de noemer Bouwen voor boer en tuinder. Dit symposium begint om half tien.

Symposium

‘Bedrijfsverhardingen en vloeren van beton:ontwerp en uitvoering’ is de titel van het symposium dat op woensdagmorgen op het programma staat. In samenwerking met het Innovatiecentrum Friesland, Groningen en Drenthe wordt die dag tevens een bijeenkomst over ‘Asbest, wat doen er mee?’ gehouden.

De beurs is van maandag 11 tot en met woensdag 13 januari dagelijks van twee tot tien uur en van donderdag tot en met vrijdag van tien tot tien uur geopend. Op zaterdag openen de deuren om tien uur om rond vijf uur de 33e Bouwvakbeurs af te sluiten.

De toegangsprijs bedraagt f.20.

Bereikbaarheid

Zoals bekend is de Prins Bernhardhoeve in de lommerijke plaats Zuidlaren makkelijk te bereiken. Het beurscomplex beschikt over ruime parkeermogelijkheden voor ruim 3500 autos, maar is ook met het openbaar vervoer, in het kader van het thema milieu van de beurs niet geheel onbelangrijk, prima te vinden.

Reageer op dit artikel