nieuws

Aliquid-dakprodukten veelzijdig toe te passen

bouwbreed

Aliso BV te Breda heeft zijn uitgebreide dakbedekkingprogramma uitgebreid met een compleet programma van vloeibare dakafdichtingsprodukten. Het betreft de Aliquidprodukten. Hieronder vallen de Aliquid DDD 2281 gootverduurzamer, de DDD291 vloeibare dakbedekking, de MPS 2000 bitumen verduurzamer en de Aliquid Alilit elastische dakcoating. Al deze produkten hebben dezelfde gemeenschappelijke kenmerken. Ze verlengen de levensduur van de behandelde constructie. Het aanbrengen is eenvoudig, ook op moeilijk toegankelijke plaatsen. Gebruik van open vuur is niet nodig, dus is het brandveilig aan te brengen. De materialen vergen nauwelijks onderhoud. Nabehandeling is zonder problemen mogelijk.

De Aliquid gootverduurzamer is speciaal ontwikkeld voor het snel en doeltreffend repareren van oude zinken goten en daken. Deze is echter ook te gebruiken voor het repareren van teer- en bitumineuze daken.

De pasta laat zich gemakkelijk uitgieten op een van tevoren schoongemaakte ondergrond.

Reageer op dit artikel