nieuws

Veel geslaagden bij Buro Dakadvies Gorinchem

bouwbreed

Voor de derde maal is het examen afgenomen voor gietasfalteur BDA/NGO. Er waren negen kandidaten. Acht van hen behaalden het diploma. Dit zijn:E. Bouman, D. Righi, E.

Spijkerman, H. Temming en G.M. Versteeg, allen van KWS Multitechniek te De Meern, en A.L.W.M. Huberts en P.Visser van Bruil-Sanders Bouw BV te Arnhem, alsmede A.G.M.

Oomen van Smits Neuchatel BV te Nieuwegein. In januari volgt opnieuw een cursus op dit gebied.

Voor de opleiding tot gediplomeerd bitumineuze dakdekker zijn van de twintig kandidaten er maar liefst 19 geslaagd. Het diploma is uitgereikt aan: R.

van den Brink, H.W.C. Bruis ten, E. Centen, M.C.J. van Dinther, B.B. Engelsman, N.P.J. Gruyters, R.Th. Hermsen, H.J. Lamers, L.J. v.d. Linden, J.F. Scholten, M.C.J.

Vermeulen, M.M.W. Vos en H.B. Weber, allemaal van Strijland Dakbedekking BV te Heteren. Van Eldon Dakbedekkingen BV uit Alphen a/d Rijn slaagden R. Hooymans, H. van Klaveren, J. van Klaveren, J. Markwat en J. Schild.

Van het bedrijf Witteveen Daktechniek BV te Wolvega sloot R. Bijlsma de cursus met een diploma af. Geinteresseerden voor nieuwe cursussen ke zich melden bij BDA Dak- en Gevelopleidingen te Gorinchem, telefoon 01830-69616.

Reageer op dit artikel