nieuws

Samenwerking De Graaf en Louwerse & De Priester

bouwbreed Premium

Met ingang van 1993 zullen De Graaf Afbouw uit Eelde en Louwerse & De Priester Afbouwsystemen te Breda gaan samenwerken onder de naam De Graaf & De Priester Afbouwsystemen. Beide bedrijven zullen gezamenlijk een directie voeren.

De nieuwe combinatie behoort tot de Nederlandse holding van het Duitse bouwmaterialenconcern Raab Karcher. De onderneming, waar in totaal zon 60 mensen werkzaam zijn, wil door de samenwerking een sterkere positie op de markt van afbouwsystemen innemen.

Voor De Graaf Afbouw is dit de tweede grote verandering in korte tijd. Eerder dit jaar werd het bedrijf door Raab Karcher overgenomen. Voor de Brabants/Drentse combinatie is de eerste grote gezamenlijke klus de afbouw van het nieuwe hoofdkantoor van de Gasunie in Groningen.

Reageer op dit artikel