nieuws

IsoBouw wijzigt per januari in IsoBouw Systems

bouwbreed Premium

Vanaf 1 januari heet IsoBouw BV te Someren IsoBouw Systems BV. Volgens het bedrijf beoogt de toevoeging ‘Systems’ recht te doen aan de steeds belangrijkere plaats, die hoogwaardige isolatiesystemen in het totale assortiment innemen. Een andere afweging is de verdere internationalisering van het bedrijf met daaraan gekoppeld het groeiend aantal exportmarkten.

“IsoBouw op zichzelf wordt in het buitenland niet begrepen” , aldus de directeur van IsoBouw C. van der Werke. “IsoBouw Systems geeft in ieder geval aan, dat het om meer gaat dan bouw alleen.”

Nieuw in het IsoBouw-assortiment zijn de staal-sandwichgevelpanelen W-STS. Voor het hellende dak presenteert IsoBouw Systems een uitgebreide reeks Stramitex geluidisolerende sandwichelementen, met een geluidwerendheid, die voldoet aan het nieuwe Bouwbesluit. Het bedrijf presenteert zich op de Bouwbeurs in de Irenehal 1, stand 2070.

Reageer op dit artikel