congres

bouwbreed

Praktijkdag Circulair bouwen – 18 april 2019

1730

Thema: circulair bouwen

Prijs: €299.00

Ervaar hoe ketenregie bijdraagt aan succesvol circulair bouwen. Kom op 18 april naar de Praktijkdag Circulair bouwen in QO Amsterdam. Nederland heeft de ambitie om in 2050 een circulaire economie te zijn. Een wereld zonder afval, waarin alle materialen opnieuw te gebruiken zijn. Kortweg: een wereld waarin iedereen erop vooruit gaat en we de ketens […]

Praktijkdag Circulair bouwen – 18 april 2019

Ervaar hoe ketenregie bijdraagt aan succesvol circulair bouwen. Kom op 18 april naar de Praktijkdag Circulair bouwen in QO Amsterdam.

Nederland heeft de ambitie om in 2050 een circulaire economie te zijn. Een wereld zonder afval, waarin alle materialen opnieuw te gebruiken zijn. Kortweg: een wereld waarin iedereen erop vooruit gaat en we de ketens sluiten. Voor de bouw betekent dit een enorme omslag. Een transitie waarin u anders met materialen en grondstoffen om moet gaan en waar het proces wezenlijk verandert. Wat kunt u doen om de transitie in te gaan en ervoor te zorgen dat u aan de vraag kunt voldoen?

Tijdens deze praktijkdag krijgt u het antwoord! Schrijf u nu in.

Reageer op dit artikel