congres

bouwbreed

Kennisdag Veilig steigergebruik – 16 mei 2019

677

Thema: steigerbouw

Prijs: €399.00

Werken volgens de Richtlijn Steigers en nieuwe opbouwmethoden rolsteigers Mede door vele ongelukken met steigers is in 2018 de Richtlijn Steigers opgenomen in de Arbocatalogus Bouw & Infra, waardoor deze Richtlijn ook formeel kracht van wet heeft. Wat houdt de Richtlijn Steigers precies in en aan welke eisen moet voldaan worden? Waar moet u op […]

Kennisdag Veilig steigergebruik – 16 mei 2019

Mede door vele ongelukken met steigers is in 2018 de Richtlijn Steigers opgenomen in de Arbocatalogus Bouw & Infra, waardoor deze Richtlijn ook formeel kracht van wet heeft. Wat houdt de Richtlijn Steigers precies in en aan welke eisen moet voldaan worden? Waar moet u op letten tijdens de montage, gebruik en demontage van de steigers oftewel hoe vertaald u deze Richtlijn naar de praktijk?  Tijdens de kennisdag veilig steigergebruik gaan we hier uitgebreid op in.

Het programma van deze kennisdag is in samenwerking met VSB samengesteld en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij en meld u aan.

 

 

Reageer op dit artikel