congres

bouwbreed

5 nov t/m 10 dec. 2019 – Nyenrode collegereeks Duurzaam bouwen

362

Prijs: €2195

Hoe maakt u van duurzaam bouwen een winstgevende businesscase? Deze vraag staat centraal tijdens de collegereeks van 5 november t/m 10 december. Toonaangevende sprekers en de beste hoogleraren van Nyenrode Business Universiteit geven u wetenschappelijke inzichten mee. Tijdens deze zes colleges werken we met relevante, actuele voorbeelden, oefeningen en casussen, zodat u de lesstof direct […]

5 nov t/m 10 dec. 2019 – Nyenrode collegereeks Duurzaam bouwen

Hoe maakt u van duurzaam bouwen een winstgevende businesscase? Deze vraag staat centraal tijdens de collegereeks van 5 november t/m 10 december. Toonaangevende sprekers en de beste hoogleraren van Nyenrode Business Universiteit geven u wetenschappelijke inzichten mee. Tijdens deze zes colleges werken we met relevante, actuele voorbeelden, oefeningen en casussen, zodat u de lesstof direct kunt toepassen in uw eigen praktijk. Lees meer.

Reageer op dit artikel