bouwbericht

Women’s Eye: luxe wonen aan Westeinder Plassen

bouwbreed 228

Women’s Eye: luxe wonen aan Westeinder Plassen

Women’s Eye, zo heet een kleinschalig nieuwbouwproject van M.J. de Nijs Projectontwikkeling aan de Westeinder Plassen in Aalsmeer.

Grond-, Weg-, en Waterbouw en energie

Bouwen 7 luxe koopwoningen / aanleggen 14 parkeerplaatsen a.d. Kudelstaartseweg nabij Westeinder Plassen. Project 'Womens Eye'.

AALSMEER | Gegund | € 500.000 - € 1.000.000

Women’s Eye kent een lange voorgeschiedenis, zegt Niels van Meekeren, hoofd projectontwikkeling bij De Nijs. ,,We hebben deze grondpositie als sinds het eind van de jaren negentig. Door allerlei factoren is er nooit iets van de grond gekomen. Het is al met al een intensief en lang traject geweest, waarbij veel overleg is gevoerd met omwonenden en de gemeente Aalsmeer, met name het laatste jaar. Nu ligt er gelukkig een definitief plan.’’

Women’s Eye verrijst aan de Kudelstaartseweg, op de plek waar zich vroeger de Pannebar bevond. Deze bar is jaren geleden tegen de vlakte gegaan. Het nieuwbouwproject bestaat uit zeven exclusieve woningen. Aan de straatkant verrijzen drie eengezinswoningen met kap, inclusief voor- en achtertuin en een grote garage.

Midden op het schiereiland worden drie zogenaamde videwoningen met patio gerealiseerd, met een woonoppervlakte van ruim 200 vierkante meter. De toekomstige bewoners van deze zes woningen delen een mini-haven, waar plek is voor zes boten. Op de kop van het perceel komt een villa met zwembad. De villabewoners krijgen een eigen aanlegplaats.

Leeuwenkamp Architecten uit Alkmaar heeft getekend voor het ontwerp van de woningen; bouwbedrijf M.J. de Nijs & Zonen is de aannemer van het project. Van Meekeren: ,,De ontwerpen van de eengezinswoningen en de videwoningen staan min of meer vast, toch gaan we belangstellenden binnenkort vragen naar hun visie over de indeling van de woningen. Voor de villa op de kop van de kavel hebben we ook een ontwerp, maar als een koper andere ideeën heeft, staat De Nijs daar open voor.’’ 

De Nijs is op dit moment bezig met het afronden van de planologische procedures. Het is de bedoeling dat de woningen in het voorjaar van 2017 in de verkoop gaan, zodat vlak na de zomer gestart kan worden met de bouw van Women’s Eye.  Plaats: Aalsmeer
Opdrachtgever: De Nijs Projectontwikkeling
Ramingsgroep: Nog niet bekend 

Reageer op dit artikel