blog

Cobouw vernieuwt! Vernieuwt u mee?

bouwbreed

Cobouw vernieuwt! Vernieuwt u mee?
Suzanne van de Kerk

Innovatie is een onderwerp dat altijd onze bijzondere aandacht heeft.  U komt het vrijwel dagelijks tegen in onze redactionele verhalen en in uw werk. Dit keer innoveren we zelf.

Cobouw wordt meer dan ooit hét platform voor de bouw, waar u terecht kunt voor het meest complete nieuwsoverzicht, achtergrondartikelen, opinie en vakinformatie. Zowel online als offline. Daarom vernieuwen we ook de papieren Cobouw compleet, we bieden u het nieuws van morgen in frisse nieuwe onderzoeksrubrieken, tendertrends, nieuwe vormen van bouwen en meer regionaal bouwnieuws.

Gloednieuwe datajournalistiek

In de komende weken presenteren we u onze nieuwe rubrieken waarmee we extra journalistieke kwaliteit toevoegen aan Cobouw. State of the art datajournalistiek, bijvoorbeeld. Spraakmakende onderzoeken die u waardevolle inzichten geven in de trends van morgen in de bouwsector. En daar beginnen we in maart al mee. Dan kunt u in onze gloednieuwe datarubriek de resultaten en duiding verwachten van een grootschalig gunningenonderzoek. Een inventarisatie van alle infra-opdrachten van Rijkswaterstaat in 2015. Met daarin per project: de gekozen contractvorm, de inschrijfprijs van de winnaar, de naam van de winnaar en het aantal inschrijvers.

Lezersgemak

En we gaan door met innoveren. Met het verder verbeteren van onze website www.cobouw.nl en onze andere online media. Op uw computer, maar ook op uw tablet of mobiele telefoon. Al het nieuws wordt binnenkort nog overzichtelijker voor u gepresenteerd en gerangschikt. Als abonnee ontvangt u van ons tijdens de lunch het meest actuele nieuwsoverzicht per mail. Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet schrijf u dan nu in op Cobouw.nl. En met de nieuwe Cobouw-app die wij binnenkort lanceren heeft u Cobouw letterlijk altijd bij de hand. U kunt daar de online versie van Cobouw en de Cobouw specials gemakkelijk mee lezen.

We hebben onze vertrouwde kwaliteitsjournalistiek en vakinformatie, mede dankzij input van onze lezers, sterk verbeterd. Zij gaven aan behoefte te hebben aan een betere toegankelijkheid van kwaliteitsjournalistiek en vakinformatie. Daar zit onze kracht. En daar zijn we trots op.

In de komende weken neem ik u mee in de toekomstige ontwikkelingen en vertel ik u meer over de concrete verbeteringen die u van ons kunt verwachten. Ik nodig u van harte uit om met ons mee te denken. Want wij willen dit samen doen, met u.

Ik houd u stap voor stap op de hoogte. Daar mag u mij aan houden!

Uw feedback kunt u mailen naar nieuw@cobouw.nl. Bellen met onze afdeling klantenservice kan ook: 070 30 46 777.

Boudewijn Warbroek, hoofdredacteur Cobouw

Reageer op dit artikel