blog

Slimmer, beter en efficiënter

bouwbreed

Slimmer, beter en efficiënter

Begin deze maand kreeg ik het verzoek om naast mijn maandelijkse opiniestuk in dagblad Cobouw ook regelmatig te schrijven voor Cobouw.nl. Leuke uitdaging voor het nieuwe jaar! Elke derde dinsdag van de maand zal ik bloggen over voorbeelden van vernieuwing in de bouw, infra en vastgoedsector. Ik vermoed dat deze blogs vaak zullen gaan over marketing, (sociale) innovatie, startups en nieuwe producten en diensten. Dit eerste blog gaat over software die van toepassing is op de hele bouwsector.

Industrie vernieuwt

Wie maken het verschil?

Software uit ‘Silicon Valley’

Wouter Truffino, matchmaker bij  Holland ConTech.
Reageren op dit artikel? Of tips voor een volgende blog? Dat kan via een reactie onder dit artikel of via Twitter op @WouterTruffino 

Ben jij geïnteresseerd in software startups of ben je een ICT-beslisser binnen jouw organisatie? Op 19 april organiseert Holland ConTech een Matchmaking Meetup die helemaal in het teken zal staan van diverse software-ontwikkelingen. Je kan je hier aanmelden! 

Reageer op dit artikel