artikel

Lamp met geheugen

bouwbreed 380

Je kunt de nieuwste bouwlamp van Hilti hangen of neerzetten waar je maar wilt: op de grond, aan buizen, steigers of planken. De SL6 A22 is een snoerloos LEDgebiedslicht van 22V, met draaiknop en geïntegreerde montagemogelijkheden.

Lamp met geheugen

Deze acculamp vervangt volgens Hilti de traditionele bouwlamp en schijnwerker met draad. Hij is geschikt voor het verlichten van middelgrote tot grote werkplekken. Het LED-paneel schijnt met 3000 lumen, terwijl de lamp koel blijft als je hem aanraakt. De lamp heeft volgens Hilti drie helderheidsmodi: 100 procent, 66 procent en 33 procent. Hij heeft bovendien een geheugenfunctie om de laatste instelling bij het inschakelen weer te gebruiken. Horizontale en verticale rotatie van de lichtknop biedt de gebruiker verschillende opties om het werkgebied te verlichten.

Reageer op dit artikel