artikel

Kernboormachine

bouwbreed 156

Hij heeft één versnelling, een krachtige slag, een permanente magneet en de hoogste functionaliteit voor veilig en flexibel werken op de bouwplaats: de universele magneet kernboormachine van Fein.

Kernboormachine

Deze rechts- en linksdraaiende boormachine – de KBU 35 PQW – is ontworpen voor zwaar gebruik in industrie en bouw. De constructie is extreem belastbaar dankzij een solide machine-opbouw met zwenkbaar gelagerde motorkabelbeschermlaag. Hij is geschikt voor kern- en spiraalboren, schroefdraad tappen, ruimen en verzinken. Het bedieningsconcept is eenvoudig, in de boorstandaard zit een extra magneetschakelaar. Het gaat om een kleine en relatief lichte machine (12,5 kilo) met een hoog draaimoment voor een permanent hoge bewerkingssnelheid. De Fein motor heeft een hoog vermogen en is voorzien van tacho-elektronica. Ook heeft hij een kantelsensor en een geïntegreerde koelmiddeltank. Bovendien heeft de machine een memory-functie (toerentalgeheugen).

Reageer op dit artikel