artikel

Klein en krachtig

bouwbreed 216

Meer vermogen en meer controle: dat zijn de verbeteringen van de kleine haakse slijpmachine in de 18V-klasse die Bosch Professional onlangs doorvoerde.

Klein en krachtig

De GWS 18V-10 PSC Professional, zoals de machine van Bosch volmondig heet, levert een vermogen dat overeenkomt met een 1000 W slijpmachine. De machine is voorzien van een borstelloze EC-motor en een ProCORE 18V-accu. Het gereedschap is geschikt voor het (door)slijpen van metaal, steen en beton. Met de Bluetooth Connectivity Module kunnen aanpassingen gelijk via de Toolbox- app worden ingesteld. De slijpmachine heeft bovendien een gebruikersinterface voor actieve machine-feedback en toeren­talinstelling. Het apparaat is voorzien van een veiligheidsschakelaar, KickBack Control en een intelligent remsysteem. Ook heeft hij een bescherm­kap, snelspanmoer en een greep met Vibration Control.

Reageer op dit artikel