artikel

Instelbare koevoet

bouwbreed 1242

Een instelbare stalen koevoet, dat is een van de nieuwste wapenfeiten van het Zweedse Hultafors.

Instelbare koevoet

De koevoet – de 209 SB – is vervaardigd uit hoogwaardig staal. De ergonomische handgreep is met rubber bekleed. De gelede klauw is in maar liefst negen verschillende posities instelbaar. Breed contact met de grondoppervlakten, in combinatie met dunne uiteinden, maken dit gereedschap – dat is voorzien van een veilige bevestigingsfunctie – eenvoudig in gebruik en vermindert het risico sporen na te laten. De klauw is met name geschikt voor het uittrekken van nagels. Het gebogen gedeelte aan de beitel maakt ruimte voor de hand en minimaliseert het risico van beknelling. De 209 SB is 64 centimeter lang en weegt iets meer dan 1700 gram.

Hultafors is een toonaangevend internationaal merk dat geavanceerd handgereedschap voor bouw en industrie maakt. Het begon ruim 130 jaar geleden met de innovatie van de wereldberoemde duimstok.

Reageer op dit artikel