artikel

Bouw- en sanitairkit

bouwbreed Premium 199

Hij is duurzaam elastisch, geurarm en goed verwerkbaar: FA201, de nieuwe bouw- en sanitairkit van Tremco Illbruck.

Bouw- en sanitairkit

Deze kit zorgt voor een langdurige, elastische afdichting van voegen in sanitaire ruimten en bewegingsvoegen tussen constructiedelen. Hij biedt volgens de producent een duurzame en goede hechting op de meest voorkomende ondergronden als keramiek, metaal, kunststof en steenachtige materialen.
Door de zogenaamde foodgrade instelling is deze kit ook heel geschikt voor het afdichten van naden van binnenwanden en plafonds in HACCP omgevingen. Het materiaal is een 100 procent silicone (alcoxy) en bovendien vrij van azijngeur en isocyanaten. De kit heeft een hoge resistentie tegen schimmels en is bestand tegen schoonmaakmiddelen. Verkrijgbaar in de kleuren grijs, trijs (transparant grijs), transparant, zwart en wit.

Reageer op dit artikel