artikel

Dimmen met een app

bouwbreed 254

Goed zicht op elke werkplek is belangrijk, daarom heeft Bosch twee nieuwe accubouwstralers aan het assortiment toegevoegd: de GLI 18V-1200 C en de GLI 18V-2200 Professional. De apparaten hebben een lichtstroom met respectievelijk 1200 en 2200 lumen.

Dimmen met een app

Ze kunnen met een app op afstand worden bediend: in- en uitschakelen, dimmen, meerdere stralers aan elkaar koppelen en de timer activeren. Ook is het mogelijk om via de app de laadtoestand van de bouwstralers op te vragen. Bovendien zijn beide apparaten spat- en stofdicht, door accudeksel en beschermde afdichting.

De bouwstralers kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Wordt de straler ingeschakeld, dan start hij altijd in de gedimde modus, zodat je niet wordt verblind. Beide apparaten maken gebruik van 18V Lithium-Ion-accu’s, die deel uitmaken van het ‘flexibele power systeem’ van Bosch.

Reageer op dit artikel