artikel

Verborgen vloerluiken voor de (wijn)kelder

bouwbreed 1355

Het aanbrengen van een glazen vloerluik in uw woning zorgt voor een ruimtelijk effect. De (wijn)kelder wordt op een stijlvolle en praktische manier verbonden aan de bovenliggende ruimte. Wij gaan altijd voor hoogwaardige kwaliteit, in combinatie met een geweldige uitstraling.

Verborgen vloerluiken voor de (wijn)kelder
Het vloerluik is elektrisch te openen en te sluiten. De geluidsarme motor is hiervoor speciaal ontwikkeld. De aansturing van het luik kan afhankelijk van de afmetingen zowel aan de korte als de lange geplaatst worden. De bediening is mogelijk via een wandschakelaar of een domotica systeem.

 

Veilig & Beloopbaar

Linfi heeft een oplossing ontwikkeld om open kelders op een mooie, maar ook veilige, manier toegankelijk te maken. Het vloerluik is beloopbaar en geheel verzonken in de vloer, zonder uitstekende delen. En er wordt bewust een lage open- en sluitingstijd gebruikt. Wanneer de stroom in uw woning uitvalt kan het luik ook met de hand worden geopend.

 

Oogstrelend design

Een luxe vloerluik is een toegangsoplossing zonder ruimteverlies. Voor een glazen vloerluik wordt veiligheidsglas gebruikt. Dit zorgt voor meer daglicht en een luxe uitstraling. De vloerluiken worden afgemaakt met een omlijsting. RVS is hiervoor het meest gebruikte materiaal.

 

Meer informatie over deze vloerluiken op NBD-online >>

Reageer op dit artikel