artikel

Schuren met minimale stofverspreiding

bouwbreed 178

Minimale stofverspreiding en maximale veiligheid: Rupes meldt trots dat het Rupes Green Tech Filter – in combinatie met mini vlakschuurmachines – onlangs is bekroond met een TNO-certificaat.

Schuren met minimale stofverspreiding

Dit filter is getest in combinatie met de nieuwste Rupes 71-serie vlakschuurmachines. Volgens de Italiaanse fabrikant laten de  onderzoeksresultaten zien dat tijdens een uur schuren minder dan 0.2 mg/m³ stof in de werkomgeving wordt verspreid. Voor de goede orde: de maximaal toegestane, dagelijkse hoeveelheid bedraagt 2.0 mg/m³. Er is getest met het schuren van gevaarlijke stoffen als kristallijn silica, stof en houtresten en zeswaardig chroom. Rupes staat volgens eigen zeggen voor een veiligere werkomgeving, meer efficiëntie voor de gebruiker met maximaal respect voor het milieu.

www.rupes.com

Reageer op dit artikel