artikel

Flexibele afdichtpasta voor waterdichte badkamer

bouwbreed 239

Gemak dient de tegelzetter: met die slogan in het achterhoofd ontwikkelde Forbo Eurocol een flexibele, vezelversterkte afdichtpasta.

Flexibele afdichtpasta voor waterdichte badkamer

Het product heeft de naam  683 Fibrecoat meegekregen. Met deze pasta brengt de tegelzetter snel en eenvoudig een perfecte kimafdichting aan, aldus de producent uit Wormerveer. De pasta is volgens Forbo Eurocol ook geschikt voor het waterdicht afdichten van naden en hoeken en van kieren rondom leidingdoorvoeren en afvoerputten. Verder is de 683 Fibrecoat handig als waterdichte onderlaag op vochtgevoelige wanden en vloeren (gips, anhydriet en hout). De afdichting van kritische hoeken in badkamers kan in één bewerking worden uitgevoerd; het aanbrengen van een wapeningsband is niet langer nodig. En dat scheelt de tegelzetter tijd (en dus geld). De kant-en-klare 683 Fibrecoat wordt geleverd als 14 kg-emmerverpakking en op pallets van 44 emmers.

www.forbo.com

Reageer op dit artikel