artikel

Werkbroek met comfort

bouwbreed 230

Het is – volgens de fabrikant – de zachtste werkbroek ooit: de onlangs door Fristads gelanceerde sweatwerkbroek.

Werkbroek met comfort

“Een joggingbroek is een alledaags kledingstuk geworden, niet alleen om in te relaxen of om naar de sportschool te gaan, dus waarom zou je ze niet op het werk dragen?’’, zegt Anastasios Lappas, als ontwerper in dienst van Fristads. Hij heeft alle klassieke kenmerken van de broek verwerkt, zoals de ribgebreide boorden en een trekkoord in de taille. “Terwijl het kledingstuk tegelijkertijd een trendy look en de kracht en functionaliteit heeft gekregen die je van een werkbroek mag verwachten.’’ De sweatstof is gemengd met een stevige Cordura. De broek heeft een schuurvastheid die vergelijkbaar is met FAS-katoen en is uitgerust met alle  functies die een professional nodig heeft. De kniezakken, voor in hoogte verstelbare kniebeschermers, zijn gemaakt van gebreide Cordura. Ze zijn uit één stuk – dus  zonder naden – gemaakt en zijn daardoor flexibel, comfortabel en stevig. De broek heeft een grote, waterdichte beenzak met rits, ideaal voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon. De broek is gecertificeerd volgens EN14404 en goedgekeurd voor industrieel wassen op 60 graden.

www.fristads.com

 

Reageer op dit artikel