artikel

Snel accu-klinknagelpistool

bouwbreed 3805

Snel accu-klinknagelpistool

Metabo presenteert een nieuw accu-klinknagelpistool dat volgens de gereedschapsfabrikant twee maal zo snel is als vergelijkbare machines. Per klinknagel heeft de snoerloze en borstelloze NP 18 LTX BL 5.0 slechts een seconde nodig. Dat gebeurt zonder persluchtmachine.

Geïntegreerde mondstukken houden de klinknagel in iedere positie vast, waardoor hij er tijdens het werk niet uit kan vallen. Een robuuste handbeschermingsbeugel met geïntegreerde mondstukhouder zorgt voor extra veiligheid. Verder is het praktisch dat de accu uitwisselbaar is met het hele systeem van 18 Volt-machines van Metabo. Het accu-klinknagelpistool is geschikt voor alle soorten klinkmateriaal met een diameter tot 5 millimeter.

www.metabo.com

Reageer op dit artikel