artikel

Slimme roostervloer brokkelt niet af

bouwbreed 4577

Slimme roostervloer brokkelt niet af

Betonnen roostervloeren kampen vaak met snel afbrokkelen van randen, maar Swaans Beton heeft er wat op gevonden. De nieuwe gepatenteerde FlexiFlor is uitgerust met verzonken gleuven. Die zijn ongevoelig voor beschadiging door bijvoorbeeld een shovelbak.

Innovatief is tevens de flexibiliteit van de betonroosters. Door inklikken van speciale kunststofroosters is het mogelijk om met de gleufopening te spelen. Deze zogenoemde ‘AirSlots’, met openingen van 22, 17 of 2 millimeter, kunnen de luchtstroom via de ondergrondse ventilatiekanalen beïnvloeden. Daardoor zijn in één (landbouw)opslag diverse producten te bewaren. FlexiFlors zijn leverbaar in lengtes tot 3,00 meter en voor een maximale aslast tot 20 ton.

www.swaansbeton.com

Reageer op dit artikel