artikel

Geluidsisolerend hekwerk

bouwbreed 223

De Noise Reducer HA, zo heet het nieuwste hekwerk van Heras. Het is een geluidsisolerend en -absorberend hekwerk dat geschikt is voor onder meer openbare terreinen aan drukke wegen, autosnelwegen, sportvelden of speelterreinen.

Geluidsisolerend hekwerk

De geluidwering beschermt ook tegen lawaai van productielocaties of industrieterreinen. De wand beschermt niet alleen tegen geluid, maar ook tegen inkijk of indringers van buitenaf. De geluidwering heeft een maximale bouwhoogte van zes meter en neemt volgens de producent minimale bouwruimte in beslag. Het hekwerk is geschikt voor klimplanten en makkelijk te installeren: het bestaat uit een slim ontworpen sandwichconstructie van PE-netweefsel. De kern bestaat uit twee lagen minerale wol en een ingebouwde geluiddempende staalplaat.

www.heras.nl

Reageer op dit artikel