artikel

Luxe wandafwerking

bouwbreed 184

Een klein lesje Zweeds: trae betekent hout, lyx betekent luxe. Trae Lyx is bovendien een merk van hoogwaardige producten voor de luxe afwerking van parket, houten vloeren en wanden. Wand Finish, onder die naam heeft Trae Lyx onlangs drie producten gelanceerd.

Luxe wandafwerking

Tray Lyx Mineral Finish beschermt de wand en geeft een ultra matte uitstaling. Het is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag en is toepasbaar voor wanden die onder meer zijn afgewerkt met latex, stucwerk en spack. De Trae Lyx Mineral Finish 2K is een ultra matte watergedragen tweecomponenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden. Deze coating is nagenoeg onzichtbaar, waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoudt. Geschikt voor bijvoorbeeld beton, stuc en andere minerale werkingen. Denk aan wanden, aanrechtbladen en meubels die zijn afgewerkt met minerale materialen. Ook geschikt voor gebruik in natte ruimtes en douches. De Trae Lyx Mineral Grondlak is een watergedragen grondlak voor het gronden van de ondergrond om de zuigende werking en opkleuring van de ondergrond te voorkomen. Bedoeld als grondlak voor de Mineral Finish 2K.

www.trae-lyx.nl

Reageer op dit artikel