artikel

Kunststof alternatief voor hout

bouwbreed 994

Kunststof alternatief voor hout

Gevels afwerken met houtpanelen is fraai, maar ook tijdrovend en onderhoudsgevoelig. Kerrafront heeft er een volschuim kunststof alternatief met houtreliëf voor ontwikkeld: Modern Wood. Dat ziet er uit als hout maar heeft de voordelen van kunststof.

Kerrafront Modern wood heeft een werkende hoogte van 332 millimeter en lengtes tot 6000 millimeter. Elk paneel heeft een dubbele sponning, geïntegreerde haken en een sleuf voor een perfecte sluiting. Verwerken gebeurt met de cirkelzaag, bevestiging met RVS schroeven. De gevelbekleding wordt bevestigd tegen een regelwerk om ventilatie achter de beplating mogelijk te maken. Speciale afwerkprofielen maken een strakke afwerking mogelijk. Modern Wood is verkrijgbaar in diverse kleuren.

www.milin.nl

Reageer op dit artikel