artikel

Accuboorhamer die niet snel moe maakt

bouwbreed 134

Een hoge bewerkingssnelheid met een hoge slagenergie: dat zijn de kenmerken van de ABH 18, de nieuwe accuboorhamer van Fein.

Accuboorhamer die niet snel moe maakt

Door de compacte bouwvorm en het geringe aantal trillingen zorgt deze machine ervoor dat de gebruiker niet snel vermoeid raakt, aldus de Duitse producent. Deze compacte accuboorhamer is geschikt voor het boren in beton tot 20 millimeter. De borstelloze motor zorgt voor die hoge bewerkingssnelheid en heeft volgens Fein 30 procent hoger rendement. De combi-hamer heeft drie functies: hamerboren, boren en beitelen. Door een veiligheidskoppeling en over belastingsbeveiliging is de gebruiker van de ABH 18 bovendien goed beschermd. Door het boorstofmondstuk kan de gebruiker stofarm werken met deze machine. FEIN SafetyCell Technology beschermt de accu en de machine tegen overbelasting, oververhitting en diepontlading.

www.fein.com

Reageer op dit artikel